2013. április 2., kedd

WTF dream~ 1. /B.A.P/

-Hol vagyok?- nézett körbe Minie meglepetten. A lába alatt lévő fű nem normálisan zöld színű volt, hanem rózsaszínben pompázott, csakúgy, mint a felhők. Az eget szivárvány takarta el, és a lány lépéseire felszálló pillangók élénksárga színben szálltak fel.- Mi ez a sok rózsaszín?- borzadt el a lány, ahogy egy pinkpóni vágtázott el mellette boldogan nyihogva.
-ChoMin, te vagy az?- hallatszott a távolból egy kiáltás, mire a lány kérdőn megfordult. Abban a pillanatban valami /vagy valaki/ vagy kétszázzal nekicsapódott, és mindketten elvágódtak a mezőn.
-Aúúú- jajdult fel Minie, miközben próbált feltápászkodni, de elvesztette az egyensúlyát /elcsúszott valami ismeretlen eredetű fényes folyadékon/ , és újra fenékre ült.
-Nem is te lennél- röhögött fel a lány, aki nekiment, majd nyújtotta a kezét, hogy felhúzza.
-Silie- döbbent le Minie, miközben felállt- hogy kerülsz te ide?- nézett kérdőn barátnőjére,
-Inkább..hogy kerülünk ide?- módosította a lány a kérdést, mert mögötte lefékezett hat fiú, akik lihegve futottak idáig Hyun-sil után.
-Srácok?- örült meg Chomin- ti vagytok? Wíííí- ugrott a hozzá legközelebb álló nyakába, aki ez esetben Daehyun volt- De jó látni titekeeeet- szorongatta a fiút boldogan.
-Téged is- ölelte át Daehyun kissé megrökönyödve a hirtelen jött szeretetrohamtól.
-Amúgy nem tudjátok, hogy lehetünk?- nézett körbe YoungJae- túl sok itt a rikító szín- rázkódott meg.
-Nem tudom- felelte JongUp- de kissé bizarr. Nézd, egy szárnyas csávó- mutatott a levegőbe.
-Olyan, mint Ken- fürkészte az eget Chomin.
-Ken?- nézett rá Yongguk- mármint..Barbie Ken-je.
-Ja.
-Hyungok- szólalt meg hirtelen Zelo- furán érzem magam..
-Mi a franc?- kapta el a röhögőgörcs Himchant, ahogy ránézett Zelora. A többiek is követték a példáját, és a következő másodpercben egyöntetű röhögés hangzott fel. A maknae nem értette, mi lehet olyan nevetséges, végül lenézett a ruhájára, és leesett az álla. Ócska, ezüstszínű páncél volt rajta, gagyi műanyagcipő, és ugyanolyan sisak. Mint egy középkori lovag. Csak éppen kézzel átlyukasztható páncélban.
-Nézd, még kardja is van- vihogott Yongguk, amikor Junhong kezében egy kard is megjelent, a másikban pedig egy műanyagpáncél.
-Hogy nézel már ki?- sírt szinte YoungJae, aki már egy fának akart támaszkodni a nagy röhögésben, de hirtelen elakadt a szava. A fa ugyanis YoungJae súlyától egyszerűen feldőlt.
-Mi a..- guggolt le hozzá, majd megtapogatta- ez kartonból van- ráncolta a szemöldökét.
-Hogyaaan?- ugrott oda azonnal JongUp, és ő is alaposan szemügyre vette.- Jah- bólogatott értetlenül.
-Na neeeeee- ordított fel hirtelen Himchan, mire nem csak két fiú, de a többiek is odakapták a fejüket. Himchan szinte tépte magán a ruhát, és eszeveszetten, visítozva körbe-körbe rohangált.- Miééééért?- kiabált kétségbeesetten, egészen addig, amíg el nem botlott, és kecsesen pofára esett.
-Nehéz magassarkúban járni, mi?- vigyorgott JongUp.
-Miért vagyok olyan, mint Csipkerózsika?- dohogott Himchan, majd felült, és durcásan összefonta maga előtt a kezeit, miközben mindenki szakadt azon, hogy a ruha, ami rá ugyanolyan hirtelen került, mint Zelora a lovagfelszerelés, szétterül körülötte.
-Durcás kislány. Naa, hercegnőcském, semmi baj- próbálta ,,megnyugtatni" Yongguk, de nem járt sok sikerrel.
-De miért csak ééééén?
-Hisztis díva- vetette oda Minie, mire a fiúk azonnal felröhögtek.
-Beszélsz te..-morogta a fiú, mire ChoMin odakapta a fejét.
-Mi az?
-Semmi- húzta be a nyakát Channie.
-Pedig olyan csinos vagy- birizgált egy fodrot Himchan nyakán Yongguk- olyan, mint egy virág- állapította meg.
-Büdös virág- tette hozzá YoungJae.

-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése